Mabraco uit Damme is uw specialist in brandhout

Brandhout brengt altijd gezelligheid mee, of u er uw hele huis mee wil verwarmen, of enkel de sfeervolle haard wil aanmaken. Dat weet ook Joris Mattart, zelfwerkend patroon van Mabraco, waar u terecht kunt voor al uw brandhout.

Ervaring van jongs af

Mattart is dierenarts van opleiding, maar van jongs af aan kwam hij in contact met het vellen van bomen en de productie van brandhout. Toen hij zelf enkele bomen kon opkopen in een bos en hiervoor een kapvergunning kreeg, zag Mabraco het levenslicht als brandhout specialist in Damme.

Intussen werken we bij Mabraco met een team van 3 ervaren vakmannen om u brandhout te bieden, steeds van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen voor bosexploitatie en -ontginning. Wij kunnen alle bomen vellen.

Decoratieve stammen

Bij Mabraco kunt u ook terecht voor decoratieve stammen voor beursstanden, winkelinrichting en etalages! Wij werken met alle mooie boomstammen die in de natuur te vinden zijn. Bekijk op deze pagina enkele foto’s van recent werk.

Contact en gratis offerte

Meer informatie vindt u op de andere pagina’s van deze website en u kunt al een idee opdoen van onze service als brandhout specialist in Damme via de fotogalerij.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wil weten of een bestelling wil plaatsen. Dit kan steeds via telefoon, fax, e-mail of via de contactpagina van deze website: Mabraco Joris Mattart. Ook voor een gratis prijsofferte kunt u via deze weg altijd bij ons terecht. Wij leveren aan huis, transport van brandhout is onder bepaalde voorwaarden gratis.